In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitu & Herkuttele     Vietä ikimuistoinen juhla     Kokousta & Kouluttaudu     Koe & Näe   
Kokoustila Tapion tupa Lieksan Vuonislahdessa
     Kokoustila Tapion tupa soveltuu parhaiten alle 30 hengen ryhmille, mutta meiltä löytyy tiloja myös uurempien ryhmien käyttöön
          
    
Kokoustila Tapion tupa

Kokoustila Tapion tupa

Kokousta, kouluttaudu ja virkistäydy

Tarjoamme kokous- ja koulutustilat maalaistalon perinteikkäässä pihapiirissä Pielisen rannalla. Luonnonrauha, hyvä ruoka ja oheispalvelumme antavat kokouksiin, kursseihin, koulutuspäiviin, pikkujouluihin ja illanviettoihin hyvät puitteet. Koulutuspäiviin ja kokouksiin voimme liittää erilaista ohjelmaa vuodenaikojen mukaan esim. kävelytuokio Vuonislahden kylällä, veneretki, ratsastusretki, pilkkimistä, talviverkkojen kokemista, hiihtoa tai lumikenkäilyä.

Yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa tarjoamme myös joogaa, liikunnallisia ryhmäytymisaktiviteetteja tai itseilmaisua ja ryhmätyötaitoja kehittävää luovaa työskentelyä.. Savusauna tai hoitosauna ja palju päivän päätteeksi rauhoittaa mielen. Suunnittelemme yksilöllisiä TYHY-paketteja ja rakennamme tilaisuuden toiveidenne mukaan.

Kokouskäytössä tilamme sopivat parhaiten alle 30 hengen ryhmille. Vaihtoehtoina ovat takka- ja kokoustila Tapion tupa 30 hengelle, Kuusitupa 40 hengelle ja kesäisin rantapaviljonki 30 hengelle. Suurempiin kokouksiin on mahdollista vuokrata myös Vuonislahden kylätalo 0,5 km päässä. Käytössä ovat piirtoheitin, diaprojektori, videotykki, fläppitaulu ja langaton Internetyhteys.

Illanviettoihin, pikkujouluihin ja muihin tapahtumiin tarjoamme kesällä jopa sadan ja talvella kahdeksankymmenen hengen tilaisuuksiin tunnelmalliset tilat ja täyden palvelun. Kahvila-ravintola 150 vuotta vanhassa hirsituvassa ja Koivusalissa, joissa on yhteensä 80 asiakaspaikkaa A-oikeuksin. Kesäisin terassilta löytyy runsaasti lisätilaa ja markiisein katetut pöydät 20 hengelle. Kesäkaudella käytettävissä on Pielisen rannassa sijaitseva viehättävä pyöröhirsinen rantapaviljonki takkoineen ja suurine näköalaikkunoineen.

Saunailtaan käytössänne on Pielisen rannalla saunarakennus kahdella saunalla ja takkatuvalla, leppeät löylyt antava 15 hengen savusauna, sekä kokoustila Tapion tuvan yhteydessä oleva tilava infrapunahoitosauna ja ympäri vuoden lämpimät kylvyt antava kylpypalju. Majoitustilaa huoneissa, mökeissä ja aitoissa on kesäisin 60:lle ja talvella yli 30:lle asiakkaalle.

Kysy tarpeisiinne räätälöityä tarjousta sähköpostitse/puhelimitse, niin rakennetaan Teille yhdessä unohtumattomat kokous/koulutus/tyhy-päivät!