In english
Etusivu     Palvelut     Ympäristö     Perinteet     Hinnasto     Yhteystiedot
Majoitus     Ravintolapalvelut     Saunat ja hoidot     Aktiviteetit 
               
    Infrapuna-hoitosaunasta savusaunaan

Herranniemen vierailla on vara valita saunojen suhteen: Pielisen rannassa sijaitsevat Puulämmitteinen rantasauna 10 hengelle ja savusauna 15 hengelle: suomalaista saunaperinnettä parhaimmillaan. Lisäksi puulämmitteisen saunan vierestä löytyy pienempi, 5 hengen sähkösauna.

Päärakennuksen alakerrassa pääsee nauttimaan uudenlaisen Infrapunahoitosaunan syvästä lämmöstä - kyseessä on hybridisauna jossa on yhdistetty hoitava infrapunalämpö, sekä tavallinen kiuas. Infrapunalämpö pureutuu syvälle kehon kudoksiin ja sillä on lukusia terveyttä edistäviä vaikutuksia; erityisen hyväksi se on lihaksille ja nivelille. Virkistyneen ja rentoutuneen olon huomaa heti saunonnan päätteeksi.Hoitosaunan yhteydessä on hyvä pulahtaa rentoutumaan kylpypaljuun, jonka vesi hellii lämmöllään ympäri vuoden. Hoitosaunassa onnistuvat niin turve-, suola- kuin hunajahoidot ja ennakkotilauksesta voimme järjestää hierontahoitoja yhteistyössä alueen ammattilaisten kanssa.

Ryhmällenne voitte valita myös neljän kylvyn elämyksen, jossa voi vaeltaa puulämmitteisen saunan, savusaunan ja hoito-infrapunasaunan sekä lämpimän paljun kautta illan rientoihin. Kylpyilta on rentouttava tapa päättää kokous/ koulutustilaisuus ja siihen voi liittää ruokailun, illanvieton ja yöpymisen kievarin viihtyisissä huoneissa.

Lomatalo Laurilassa on lähinnä talvikäytössä oleva aina lämmin sauna, johon majoittujat voivat pistäytyä rentoutumaan talvisaikaan aamuin illoin. Laurilan saunatilojen yhteydessä on myös poreamme, jossa on mahdollista varata muun muassa yrttikylpyjä. Talvisin rantaan rakentuu jäätilanteen salliessa myös ainutlaatuinen jääsauna.