Majoitus

Hanhiniemen lomamökit

Kanervankukka ja Luhtalemmikki

Hirsihuvilat ovat vuonna 2001 rakennettuja ja hyvin varustettuja kohteita viihtyisissä Pielisen maisemissa. Molemmissa huviloissa kolme 2-hengen makuuhuonetta, tupa ja suihku/saunatilat sekä yhteiskäytössä erillinen puulämmitteinen sauna (33 m2).

Majoitus lisävuoteineen 6-10 hlölle/talo. Molemmilla huviloilla on käytössään myös soutuvene.
Huviloiden koko on 123 m2/talo.

Vuokra kaudesta riippuen alkaen 860€/viikko.

Sijainti: Hanhiniementie 9, Lieksa
Yhteydet: vuonis@vuonis.net tai 0400 170255

Varausohjeet
Siivousohjeet

Raapion Mateli

Raapion Mateli on hyvin varustettu hirsimökki Kolin maisemassa Vuonislahdessa (noin 50 m2). Mökissä on tupa ja makuuparvi sekä WC/suihku ja sauna. Käytössä on myös soutuvene.

Vuokra kaudesta riippuen alkaen 510€/viikko.

Sijainti: Raapiontie 32, Vuonislahti

Yhteydet: vuonis@vuonis.net tai 0400 170255

Varausohjeet
Siivousohjeet

Kestikievari Herranniemi

Perinteikäs kestikievari tarjoaa majoitusta, ravintolapalveluja, sekä erinomaiset tilat kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, juhliin ja illanviettoihin. Kestikievarin maukas maalaisruoka, kotoisat huoneet ja välitön karjalainen palvelu, sekä eri vuodenaikojen mukaiset aktiviteetit tekevät lomastanne tai tilaisuudestanne unohtumattoman. Infrapuna-hoitosauna, savusauna, rantasaunat, turvesaunotukset tai yrttikylpy tuovat hyvän olon päivän päätteeksi.

Sijainti: Vuonislahdentie 185, Vuonislahti
Yhteydet: reception@herranniemi.com, tai 0400 482949

https://herranniemi.fi/

Marjan Aittamajoitus

Pyörämatkailijan pysäkkinä Marja tarjoaa majoitusta vuosisataisen pihapiirin perinteen omaavissa aitoissa Kelvällä, noin 10 km Vuonislahdesta etelään päin. Majoittujilla on käytössään tilan rantasauna Kelvänjärven rannassa noin 200 m päässä aitoista.

Sijainti: Kelväntie 277, Kelvä

Yhteydet:
marja.pitkanen@vuonis.net tai 0400 271644

SF-C Rekiniemi leirintäalue

SF-Caravan Pielisen-Karjalan Rekiniemen alue sijaitsee Vuonislahdessa. Alue on perustettu Rekiniemeen Pielisen ja Jauhiaisen väliselle kannakselle 1982. Alueella on noin 100 sähköistettyä vaunu/asuntoautopaikkaa ja toiminnan vaatimat toimisto, huolto ja saunatilat, joihin valmistuu lähiaikoina merkittäviä parannuksia. Toiminnoissa kuten saunan käytössä on huomioitu liikuntarajoitteiset käyttäjät.

Kalastus ja vesillä liikkuminen on alueen ja kylän palveluissa huomioitu. Yhteydet Pielisen yli Kolille ovat kovin kysyttyjä kesäaikaan ja talvisin järven yli kulkee jääolosuhteista riippuen sisävesien pisin jäätie.

Tämä Lieksan Vuonislahdessa Jauhiaisen rannalla sijaitseva SFC-Rekiniemi on valittu Vuoden 2018 parhaaksi Caravan-alueeksi Suomessa. Parhaan jäsenalueen eli SFC-leirintäalueen tunnustus tuli pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta työstä karavaanareiden hyväksi.  Rekiniemen SFC-alue kuuluu Caravan Huiput-verkostoon.

Yhteydet:        

SFC-Rekiniemi

Rekiniemi 4, 81590 Vuonislahti (Vuonislahdentie 190, 81590 Vuonislahti)

p. 040 7025745

aulis.nevalainen@hotmail.com
www.pielisenkarjala.fi